engelsk

SLA nettside bred.png

 

Vi fortsetter å ligge i forkant

Prototal var blant de første prototypeprodusentene i Europa med en 3D-printer. Allerede på 80-tallet printet vi detaljer til kostruktører, konsulenter og innkjøpere over hele Skandinavia. Og vi forstetter å ligge i forkant. Når du velger oss som leverandør av din eller dine prototyper får du mer enn bare en prototype. Du får vår erfaring, kunnskap og tryggheten i at vi forstår din fremtidige produksjonsprosess. 

 

ikon_3Dprint.png

 

SLA

Modeller og prototyper som er tatt frem med SLA, Stereolitografi, bygges opp lagvis, lag for lag, direkte fra en 3D fil. SLA egner seg godt til å ta frem visuelle modeller eller som mastermodeller for støping. Du kan tilpasse modellen gjennom å gjøre flere ulike materialvalg for å oppnå rett transparens, fleksibilitet eller stivhet/styrke. SLA er et av flere alternativ innen Rapid Prototyping.

SLS

SLS, Selective Laser Sintring, benyttes når prototypens funksjon og holdbarhet er viktig. Gjennom ulike materialvalg kan du få detaljer med spesiell fleksibilitet og holdbarhet. SLS passer best når din prototype må vare en tid. SLS er en friformfremstillingsmetode der vi lager prototypen direkte fra ditt CAD/DAK underlag uten å ta frem noe verktøy. SLS er en av flere mulige alternativ innen Rapid Prototyping.

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.